Karabaksa
Őseink hagyatéka

Karabaksa út

Szeretettel várunk, ha érdekel Őseink hagyatéka, a Táltos hitvilág!


Keress meg minket, ha hagyományaink szerint szeretnél élni, megünnepelni az évkör ünnepeit, az életünk nagy eseményeit. Segítünk neked a szertartások megélésében, megtartásában.

Gyere el közénk, ha szeretnéd megismerni önmagad, ha érdekel a gyógyítás, a szellemvilág, a táltos, sámán hagyaték.Az útnak lehet részleteihez is csatlakozni, egy-egy szertartáshoz, elvonuláshoz, tanításhoz. Az út a tapasztaláson alapul, a benned lévő igazság megkeresésére irányul. A tanító csak az irányt mutatja, a fejlődés rajtad áll.....1. lépés: Elhívás - Amikor megszólít a szellemvilág, amikor megszületik benned a szándék, hogy Őseink útjára lépj. A szándék kifejezése.
2. lépés: Tanulás - Legalább 3 tanítványként, segítőként eltöltött év.
3. lépés: Tapasztalás - Legalább 7x, legkevesebb 3 napos elvonuláson való részvétel. Táltos, sámán gyakorlatokban, diádban, parázson járáson, izzasztó kunyhókban szerzett gyakorlat. Szellemvilágban végzett munka.
4. lépés: Kiülés, felső világ - Legalább 3 nap a hegyen, utána kunyhó, étel és ital nélkül.
5. lépés: Szarvasfutás - Zarándoklat, középső világ - 7 napig követjük kívül és belül a Csodaszarvast, hogy hazataláljunk....gyalogtúra, gyakorlatokkal, és csendben
6.lépés: Kiülés, alsó világ - Legalább 3 nap barlangban, vagy más alsó világhoz kapcsolódó helyen, egyedül, étel, és ital nélkül
7.lépés : Beavatás, avató kunyhó - A tanítvány útjára engedése.
Az első 6 lépés sorrendje tetszőleges. A 6 lépés elvégzése feltétele a beavatásnak, de a tanító dönti el, hogy az utazó mikor érett meg rá.


Tanítók, baksák:


Szertartások, életvezetés, útmutatás, útkeresés, hagyományok, ősiség, tisztelet.......